Profilbildet til moss73Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Androx0Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til orphansProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til JærguttenProfilbildet til dp72Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til SiljeProfilbildet til veilchenProfilbildet til AndyrjProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Hemne72
Profilbildet til KarinagayProfilbildet til RantazticProfilbildet til MehtevasProfilbildet til TuttaProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til KvastenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til El DiabloProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til uzi69Profilbildet til geddimannProfilbildet til latino123Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Sylvester

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje