Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Modesty56Profilbildet til henrkjarProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til staalmannenProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til JiJiProfilbildet til røyskattaProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til BBW28Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til MannTrondheim
Profilbildet til LatexfunProfilbildet til AndroidProfilbildet til ballderProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til 2KosProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til TabbeProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til slaviProfilbildet til Caleron86Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til swedmanProfilbildet til SissyShirley

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje