Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til bby123Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til StianProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til NyssaProfilbildet til bbck osloProfilbildet til karlaaProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Klara31Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til gameroslProfilbildet til BjoernProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til AsveigProfilbildet til Osl38
Profilbildet til BluwProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til XL KukkProfilbildet til CalaDorProfilbildet til qwerty19Profilbildet til KjellarProfilbildet til pierceddickProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til TabbeProfilbildet til xtrProfilbildet til Erik1337Profilbildet til zethProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Humlevatn

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje