Profilbildet til MolliProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til NettstedetProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til LokerProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Anne72Profilbildet til SkårnesProfilbildet til XenaProfilbildet til trisvikProfilbildet til AlesioProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Nic94
Profilbildet til dewill77Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til IngegardProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til losamantesProfilbildet til Latex44Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Dark Angel

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje