Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til guttenProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til GoldenProfilbildet til Floppa1Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Joey77Profilbildet til OralProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til someboyProfilbildet til apeeassProfilbildet til Tine cdProfilbildet til ZupaMann
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til snirlenProfilbildet til RonnProfilbildet til Slappen72Profilbildet til nafaProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Just4youProfilbildet til buskerudProfilbildet til pitt76Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til vickycdProfilbildet til **Wanja

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje