Profilbildet til johnrunProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til BrumProfilbildet til Modesty56Profilbildet til swedmanProfilbildet til AndyrjProfilbildet til .tvliseProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til LamatryneProfilbildet til naitsProfilbildet til zailoProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldre
Profilbildet til Mossing34Profilbildet til akane21Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Torill1979Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til ZaxProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til LululuuProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Sylvester

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje