Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til MissProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til KimmernProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til SherylProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Goodgirl-GoneBAD
Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til swedmanProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til PlatinumProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til ole322Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til VildeeeProfilbildet til julieProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til vickycdProfilbildet til Slappen72
  • 3 år, 5 måneder siden

    oslo-mann

    oslo-mann og har nå kontaktforbindelse 3 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje