Profilbildet til Nic94Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til nelg90Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Solros72Profilbildet til TommybProfilbildet til LamatryneProfilbildet til LululuuProfilbildet til jeanettekProfilbildet til AinaCdProfilbildet til NordlandProfilbildet til BrumProfilbildet til AnetteleProfilbildet til AlexsProfilbildet til bbck oslo
Profilbildet til AjscreamProfilbildet til smoker;)Profilbildet til KongenProfilbildet til afrikarProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til VildeeeProfilbildet til LamatryneProfilbildet til sportfuckProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til RJProfilbildet til ExosProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til HebroProfilbildet til Angel84
  • 3 år, 1 måned siden

    oslo-mann

    oslo-mann og har nå kontaktforbindelse 3 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje