Profilbildet til NowheremanProfilbildet til BBW28Profilbildet til carogirlProfilbildet til uzi69Profilbildet til LeneaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til someboyProfilbildet til BjornchProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til ThomasassProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til DorransProfilbildet til SupermannProfilbildet til Siggyzag
Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til henrkjarProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til monique tvProfilbildet til Kate WProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til FreshnessProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Roger84Profilbildet til Lars80

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje