Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til NeonProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Joey77Profilbildet til StaaleProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til RantazticProfilbildet til stian93Profilbildet til ExodiaProfilbildet til AlekProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Androx0Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til sølProfilbildet til BecksProfilbildet til røyskatta
Profilbildet til davidandreProfilbildet til Alexander44Profilbildet til BergenoProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til El DiabloProfilbildet til julieProfilbildet til AzathothProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Floppa1Profilbildet til AskimMannProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til kjelli77Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Sir John

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje