Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til IronheartProfilbildet til vekten75Profilbildet til Joey77Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til RomeoProfilbildet til LærerenProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til SnæxProfilbildet til burndocProfilbildet til Erik1337
Profilbildet til JavhaxProfilbildet til engenanjaProfilbildet til JaNuSProfilbildet til swedmanProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Solros72Profilbildet til FreshnessProfilbildet til trannyboyProfilbildet til CindyCDProfilbildet til beitoProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Hot&horny

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje