Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til hawe35Profilbildet til Handyman40Profilbildet til monique tvProfilbildet til JimBodenProfilbildet til SoffiProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til love one anotherProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til johnrunProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til stavangerjente-82
Profilbildet til Hemne72Profilbildet til YouwishProfilbildet til LamatryneProfilbildet til JosepProfilbildet til SnæxProfilbildet til par_30Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til BjornchProfilbildet til mizzyProfilbildet til mindwtoProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til TengilProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til fotfetisj

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje