Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til DrYvilProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til MedusaProfilbildet til @nn@Profilbildet til Passivg19Profilbildet til virtuveProfilbildet til IntrMannProfilbildet til kmfantProfilbildet til swedmanProfilbildet til Linda_25Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til L_KProfilbildet til musclebottomoslo
Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til skurk3Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til AlexsProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til ExodiaProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til dp72Profilbildet til Slave g23Profilbildet til BabyWProfilbildet til mrtoreProfilbildet til G94skedsmo

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje