Profilbildet til petrus1956Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til petzlProfilbildet til NjordProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til orro75Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til MehtevasProfilbildet til halloisProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Rantaztic
Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til StianProfilbildet til LokerProfilbildet til jens41Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Grom87Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ElyProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til vesle 43Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til RuienProfilbildet til wille455Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til BiparProfilbildet til Medusa

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 7 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 7 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje