Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til JM28Profilbildet til DorransProfilbildet til AmpriProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til IngunnProfilbildet til SakoProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Lars80Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til TearyProfilbildet til TabbeProfilbildet til C.lop14
Profilbildet til sweettortureProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til TheRose49Profilbildet til SarlimeProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til 2KosProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til lalaparProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Androx0Profilbildet til EscobarProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Cato1977

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

oslo-mann

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

sex. blowjob

Hva jeg hater mest

homser

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje