Profilbildet til AzathothProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til mizzyProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til MissProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ArconadaProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til BluwProfilbildet til NowheremanProfilbildet til OdinProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til SupermannProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man
Profilbildet til Torill1979Profilbildet til BotanicalProfilbildet til AnetteleProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til SpindelProfilbildet til MidasProfilbildet til OlavsenProfilbildet til MissProfilbildet til TorolavProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Hebro

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

oslo-mann

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

sex. blowjob

Hva jeg hater mest

homser

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje