Profilbildet til moss73Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Buffy93Profilbildet til snirlenProfilbildet til ToremannProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til MarwinProfilbildet til stor pungProfilbildet til AvalonProfilbildet til På_søkProfilbildet til AjscreamProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til blaithinProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til sjøkjeks
Profilbildet til HebroProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til jente2011Profilbildet til LangbeinProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til trond`enProfilbildet til InsomniaProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til ExodiaProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Natasha93Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til sluggern

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

oslo-mann

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

sex. blowjob

Hva jeg hater mest

homser

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje