Profilbildet til coolchic101Profilbildet til KatherineProfilbildet til TengilProfilbildet til trisvikProfilbildet til snirlenProfilbildet til zailoProfilbildet til babybooProfilbildet til Lez 40Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til latex66Profilbildet til GoldenProfilbildet til Telemann88Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Mystical34
Profilbildet til henrkjarProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til johnrunProfilbildet til cat68Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til golfbearProfilbildet til sweden boyProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til ZizouProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til charlotee23Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til bamsefar

Oslo27

@oslo27
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje