Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til NataProfilbildet til pierceddickProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Lica89Profilbildet til runAProfilbildet til NordlandProfilbildet til kennedy85Profilbildet til førdeparetProfilbildet til SimProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Ronn
Profilbildet til toro60Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til KosMusProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til RuienProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til LululuuProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til shado33Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Lez 40

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje