Profilbildet til Lars80Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til VictorProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til kaiasoProfilbildet til L_KProfilbildet til KristiansenProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til ReidarProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Karlsen20m
Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til TheRose49Profilbildet til sabriinaProfilbildet til NordlandProfilbildet til LatexmannProfilbildet til beitoProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til XL KukkProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Sublime81Profilbildet til LizzyProfilbildet til temptation

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje