Profilbildet til SvetikProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Erik1337Profilbildet til temptationProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til mrtoreProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til HexaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til AngelManProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til stian93Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Mikkel82
Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til GeiriProfilbildet til Just4youProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til ingoladProfilbildet til ani5Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til MM77Profilbildet til jonas93Profilbildet til shinY_Profilbildet til AndyrjProfilbildet til ChristinaCD

Oslo27

@oslo27
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje