Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til AlekProfilbildet til orro75Profilbildet til L_KProfilbildet til Haakon92Profilbildet til foresterProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til apeeassProfilbildet til HardRockProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til superteddProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til bwilly
Profilbildet til latex66Profilbildet til jannis25Profilbildet til jarlemannProfilbildet til IrenProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Just4youProfilbildet til InsomniaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til MandrakeProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Nic94Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til CindyCDProfilbildet til EmmaOlsen

Oslo27

@oslo27
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje