Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til leandroProfilbildet til IronheartProfilbildet til SvantepriProfilbildet til bergen89Profilbildet til ani5Profilbildet til MandrakeProfilbildet til StaaleProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til latexthingProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Svetik
Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til nelg90Profilbildet til Modesty56Profilbildet til AsveigProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til GeiriProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til TengilProfilbildet til TabbeProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til LilleKee

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje