Profilbildet til LilliMyProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til OralProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Mass SageProfilbildet til snirlenProfilbildet til KWGProfilbildet til MusashiProfilbildet til henrkjarProfilbildet til bwillyProfilbildet til bakerProfilbildet til ElleseusProfilbildet til AndroidProfilbildet til StavangerProfilbildet til halloisProfilbildet til Bitten
Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til EscobarProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Jan46Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til LeticiaProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Natasha93Profilbildet til TheReader

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje