Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til vfold50MProfilbildet til frekkis71Profilbildet til bunnyProfilbildet til godheksaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Crazy92Profilbildet til vårkåtProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Alexander44Profilbildet til hawe35Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til love one anotherProfilbildet til ninatvProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Huldra89
Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til qwerty19Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til RosjerProfilbildet til JosepProfilbildet til dogbayProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til NataProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Preci1ous69

Oslo27

@oslo27
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje