Profilbildet til No StringsProfilbildet til SwededarterProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til babybooProfilbildet til carogirlProfilbildet til maler.nProfilbildet til hgsd1Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til SiljeProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Anne72Profilbildet til LookmeProfilbildet til jannis25Profilbildet til *Punky*Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldre
Profilbildet til SkårnesProfilbildet til CalaDorProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til bergenm30Profilbildet til BiTrineProfilbildet til ani5Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til NeonProfilbildet til sanjaProfilbildet til MM77Profilbildet til KoseGutt89

Oslo27

@oslo27
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje