Profilbildet til BotanicalProfilbildet til LookmeProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Buffy93Profilbildet til bamsefarProfilbildet til HazeProfilbildet til PussiProfilbildet til kmfantProfilbildet til **WanjaProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til AndyrjProfilbildet til two-playfulProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til EmmaOlsen
Profilbildet til i love boysProfilbildet til mrtoreProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til mizzyProfilbildet til På_søkProfilbildet til Handyman40Profilbildet til AinaCdProfilbildet til ninatvProfilbildet til YongProfilbildet til SKubrickProfilbildet til ReidarProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til KantarellenTerrasse

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje