Profilbildet til Tony21Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til LatexmannProfilbildet til LatexfunProfilbildet til SupermannProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til poopITboyProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til sweettortureProfilbildet til charlotee23Profilbildet til DjeimiProfilbildet til lekenergodProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til IronheartProfilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til jenandProfilbildet til englevingerProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Grom87Profilbildet til TabbeProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til SarlimeProfilbildet til jan50Profilbildet til spruksProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Hemne72Profilbildet til charlotee23Profilbildet til Preci1ous69

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje