Profilbildet til TommybProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til CleoProfilbildet til shinY_Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til AnetteleProfilbildet til bunnyProfilbildet til Tobben28Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Hulder1Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Par på camProfilbildet til kaiasoProfilbildet til swedman
Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til mindwtoProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til BluwProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Cd28Profilbildet til NordJente90Profilbildet til KennethR88Profilbildet til sola50Profilbildet til kennedy85Profilbildet til BjoernProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til naits

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje