Profilbildet til LauVauProfilbildet til petrus1956Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Lars80Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til lalaparProfilbildet til bwillyProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til NyssaProfilbildet til SKubrickProfilbildet til mrtoreProfilbildet til latino123Profilbildet til LærerenProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Flekka18Profilbildet til TheMiss
Profilbildet til OralProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til 2KosProfilbildet til bait69Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Telemann88Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til carogirlProfilbildet til ExosProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til MummiMamma

Oslo27

@oslo27
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje