Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til LadyStarProfilbildet til kennedy85Profilbildet til nattroseProfilbildet til GeiriProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Mossing34Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til xtrProfilbildet til fintparProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Mikkel82
Profilbildet til StrazoProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Mass SageProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til stuve92Profilbildet til IngegardProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til NannaProfilbildet til NinnaProfilbildet til SussProfilbildet til toro60Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til sokersexogmorro

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje