Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til faithProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til sisunorProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til CdrypaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til AvalonProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til sverre89Profilbildet til hank95Profilbildet til Siba44Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til monique tv
Profilbildet til StianProfilbildet til Cato1977Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til HommeProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Niko9Profilbildet til SpindelProfilbildet til Man30303Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til AnetteleProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Passivg19Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til OsloG21Profilbildet til badboy1986

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje