Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til ChivasProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til lalaparProfilbildet til hotnoProfilbildet til jente2011Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til superteddProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til ElviraProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til knny88Profilbildet til dp72Profilbildet til SherylProfilbildet til Mandrake
Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til brollProfilbildet til SakoProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til RixnProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Reina21Profilbildet til angelica96Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til KatherineProfilbildet til Nallexy

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje