Profilbildet til GeiriProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til XenaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til solaProfilbildet til AvalonProfilbildet til SuzProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til KosMusProfilbildet til naitsProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til El DiabloProfilbildet til sweden boyProfilbildet til lauraloveProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til gamerosl
Profilbildet til ReidarProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Trappani89Profilbildet til shado33Profilbildet til Modesty56Profilbildet til OdinProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til SportoguyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til ShjalomProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til StaaleProfilbildet til Nic94Profilbildet til LærerenProfilbildet til MikeProfilbildet til marita

Oslo27

@oslo27
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje