Profilbildet til Ready4funProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til ingoladProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til love one anotherProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Mr.XProfilbildet til VildeeeProfilbildet til coolchic101Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Savannah2581
Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til BadboyProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til LærerenProfilbildet til Handyman40Profilbildet til talkmanProfilbildet til jonas93Profilbildet til pitt76Profilbildet til KristiansenProfilbildet til førdeparetProfilbildet til ChrisCProfilbildet til sweettorture

Oslo27

@oslo27
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje