Profilbildet til Trh1980Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til NordlandProfilbildet til NyssaProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til xdresserProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til love one anotherProfilbildet til JærguttenProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til wille455Profilbildet til C.lop14Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Erlend:)
Profilbildet til testomanProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til LåtteProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til TingTongProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Slappen72

Oslo27

@oslo27
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje