Profilbildet til InnlandetProfilbildet til LatexleahProfilbildet til temptationProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til bergen89Profilbildet til Niko9Profilbildet til MedusaProfilbildet til KjellarProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til skurk3Profilbildet til Handyman40Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Torill1979Profilbildet til norseman9
Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ArconadaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til testomanProfilbildet til bakerProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til halloisProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til NettstedetProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til siwtheresee

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje