Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til trisvikProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til fadedProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til MarwinProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til MelekProfilbildet til AndyrjProfilbildet til jarlemannProfilbildet til SimProfilbildet til LizzyProfilbildet til gloria thomas
Profilbildet til hgsd1Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til maler.nProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Lars80Profilbildet til bbck osloProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til BillProfilbildet til LookmeProfilbildet til ToyenProfilbildet til JontassProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til sportfuckProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til IsDronninga47

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje