Profilbildet til fridafridaProfilbildet til LatexleahProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til AndroidProfilbildet til LokerProfilbildet til sexworker202Profilbildet til superteddProfilbildet til MannValdresProfilbildet til GeiriProfilbildet til KWGProfilbildet til MehtevasProfilbildet til zailoProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Elvira
Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til stian93Profilbildet til ballderProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Leto78Profilbildet til OralProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til TuttaProfilbildet til jeanettekProfilbildet til ZeroProfilbildet til komigje69Profilbildet til MehtevasProfilbildet til På_søkProfilbildet til Brum

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 46 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 46 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje