Profilbildet til Niko9Profilbildet til KimmernProfilbildet til Osl38Profilbildet til Klar 79Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til dp72Profilbildet til KvinnenProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til L_KProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til 22x15ostfold86
Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til XjanneProfilbildet til MM77Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til foresterProfilbildet til nattroseProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til silverProfilbildet til LadysmanProfilbildet til kinkysub slut

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 31 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 31 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje