Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til dia***Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Lez 40Profilbildet til OdinProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til HexaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Osl38Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Geirern92Profilbildet til CandyCrush
Profilbildet til Floppa1Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til OlavsenProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til ShineProfilbildet til MolliProfilbildet til norseman9Profilbildet til ArousalProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til AzathothProfilbildet til Torill1979Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til BadBoyDyson

Oslo27

@oslo27
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 13 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 13 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 4 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje