Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til slaviProfilbildet til Joachim*Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Julie00Profilbildet til Par på camProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til dp72Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til LizzyProfilbildet til Thomasass
Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Cato1977Profilbildet til komigje69Profilbildet til RememBr83Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Lez 40Profilbildet til sabriinaProfilbildet til afrikarProfilbildet til Stine1986Profilbildet til KatherineProfilbildet til Hemne72Profilbildet til KristiansenProfilbildet til DavinciProfilbildet til Fin g30Profilbildet til monique tvProfilbildet til testoman

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Oslo27

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje