Profilbildet til SigvegalProfilbildet til KWGProfilbildet til ShjalomProfilbildet til ani5Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til foresterProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til NinnaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Mystical34Profilbildet til *Punky*Profilbildet til elghodeProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldre
Profilbildet til LadysmanProfilbildet til ArconadaProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til LærerenProfilbildet til mizzyProfilbildet til gameroslProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til bad666boyProfilbildet til ThomasassProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Arousal

Oslo27

@oslo27
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Oslo27

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje