Profilbildet til babybooProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til JM28Profilbildet til ani5Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til RockDudeProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til NannaProfilbildet til BecksProfilbildet til wille455Profilbildet til Kas=)Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Lill17Profilbildet til Passivg19Profilbildet til kjelli77
Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til MidasProfilbildet til Kalle2Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Reisende40Profilbildet til mrroyalProfilbildet til babybooProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til RomeoProfilbildet til poffenProfilbildet til vesle 43Profilbildet til joniProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Olavsen

Oslo27

@oslo27
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo27:Disse profilene har Oslo27 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Oslo27

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje