Profilbildet til staalmannenProfilbildet til davidandreProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til vanosm52Profilbildet til HazeProfilbildet til MissyMooProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Tony21Profilbildet til ElviraProfilbildet til xtrProfilbildet til Haugalending
Profilbildet til LatexmannProfilbildet til HommeProfilbildet til NowheremanProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til AndyrjProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til CindyCDProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Helene89Profilbildet til pierceddickProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til AlekProfilbildet til ThomasassProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Søker leken mann i Oslo

oslobiffen

@oslobiffen
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt oslobiffen:Disse profilene har oslobiffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje