Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til virtuveProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til cat68Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Merethe21Profilbildet til latexthingProfilbildet til CdrypaProfilbildet til kennethProfilbildet til sølProfilbildet til LissaProfilbildet til Angel4uProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til _riccovero_
Profilbildet til EvensProfilbildet til ole322Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til ellenProfilbildet til windel999Profilbildet til Angel4uProfilbildet til ElyProfilbildet til trond`enProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til kennethProfilbildet til Fin g30Profilbildet til qwerty19Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til nymfodale

oslobiffen

@oslobiffen
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt oslobiffen:Disse profilene har oslobiffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje