Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til AndyrjProfilbildet til SoffiProfilbildet til Oslo27Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til latex66Profilbildet til SarlimeProfilbildet til brollProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ScorpionProfilbildet til xtrProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til knny88Profilbildet til h_frodeProfilbildet til ChrisCProfilbildet til alexogsara
Profilbildet til testomanProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Kas=)Profilbildet til swedmanProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Angel4uProfilbildet til andy1988Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til BillProfilbildet til StianProfilbildet til bamsefarProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til par_30

oslobiffen

@oslobiffen
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslobiffen:Disse profilene har oslobiffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje