Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Osl38Profilbildet til AyakachanProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til Linda_25Profilbildet til miss76Profilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til SuzProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til NettstedetProfilbildet til TigerProfilbildet til BarbieMarielle
Profilbildet til AndroidProfilbildet til RomeoProfilbildet til Linda_25Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til DodraugenProfilbildet til ValeriaProfilbildet til LizzyProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til naitsProfilbildet til NåProfilbildet til bergenm30Profilbildet til ElyProfilbildet til MissProfilbildet til SnæxProfilbildet til Fin g30

oslobiffen

@oslobiffen
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslobiffen:Disse profilene har oslobiffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje