Profilbildet til GeiriProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til SamehadaProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til jenandProfilbildet til Stine1986Profilbildet til frekkis71Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til burndocProfilbildet til plusSProfilbildet til Lica89Profilbildet til LathamsProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Melek
Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Latex44Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til MarwinProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Siba44Profilbildet til DrYvilProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til ak00nProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ZeroProfilbildet til BottomProfilbildet til naitsProfilbildet til sjøkjeks

oslobiffen

@oslobiffen
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslobiffen:Disse profilene har oslobiffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje