Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til line tvProfilbildet til AngelManProfilbildet til LarsnProfilbildet til poffenProfilbildet til Hilde79Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Klara31Profilbildet til Reina21Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til XL KukkProfilbildet til BillProfilbildet til Tine cdProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Helene89
Profilbildet til stuve92Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Joey77Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til karlaaProfilbildet til bait69Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Mass SageProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Trappani89Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til ninatv

oslobiffen

@oslobiffen
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslobiffen:Disse profilene har oslobiffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje