Profilbildet til pierceddickProfilbildet til SarlimeProfilbildet til simonaProfilbildet til ExosProfilbildet til AmpriProfilbildet til trannyboyProfilbildet til afrikarProfilbildet til XenaProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til brollProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Bimann43Profilbildet til harepusenProfilbildet til beitoProfilbildet til akane21Profilbildet til kennedy85
Profilbildet til halloisProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Reisende40Profilbildet til bait69Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til ballderProfilbildet til LatexmannProfilbildet til jenandProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til zethProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til iNøff_said

oslobiffen

@oslobiffen
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslobiffen:Disse profilene har oslobiffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje