Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til KiwienProfilbildet til yanaProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til SakoProfilbildet til Hemne72Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til ZeroProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til fintparProfilbildet til HazeProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Yuaygirl
Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til OdinProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til sweden boyProfilbildet til julieProfilbildet til jan50Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Stine1986Profilbildet til TordenspydProfilbildet til MusashiProfilbildet til Per SProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Bodøe-mann-27

oslobiffen

@oslobiffen
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslobiffen:Disse profilene har oslobiffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje