Profilbildet til xantippeProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til @nn@Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til wille455Profilbildet til andy1988Profilbildet til MeeowProfilbildet til par_30Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Bullseye
Profilbildet til NylongummiProfilbildet til jonas93Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ani5Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til monique tvProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til AndyrjProfilbildet til burndocProfilbildet til mindwtoProfilbildet til BiJ25iPar

oslobiffen

@oslobiffen
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslobiffen:Disse profilene har oslobiffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje