Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til StrazoProfilbildet til Joachim*Profilbildet til ZaxProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til lalaparProfilbildet til bby123Profilbildet til ani5Profilbildet til ScorpionProfilbildet til NyssaProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Difference___Profilbildet til Rosjer
Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til sola50Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til TingTongProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til freezinProfilbildet til SuzProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til Kalle2Profilbildet til SnæxProfilbildet til PSYllonProfilbildet til UmbrEllaElly

oslobiffen

@oslobiffen
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslobiffen:Disse profilene har oslobiffen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje