Profilbildet til CdrypaProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Mossing34Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til DjeimiProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til SpindelProfilbildet til love one anotherProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til trisvikProfilbildet til Neon
Profilbildet til cat68Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til oslokosProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til afrikarProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til AvalonProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til stor pungProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til MrTwoface

Oslo60+

@oslobim
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Oslo60+:Disse profilene har Oslo60+ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje