Profilbildet til SupermannProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til ZaxProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til JustinProfilbildet til Joachim*Profilbildet til SvantepriProfilbildet til hotnoProfilbildet til CulprateProfilbildet til LululuuProfilbildet til SjtProfilbildet til LathamsProfilbildet til blaithin
Profilbildet til Trappani89Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til kajabiProfilbildet til uzi69Profilbildet til synnyProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til 59modellProfilbildet til Julie00Profilbildet til Klar 79Profilbildet til godsg1Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til julie

Oslo60+

@oslobim
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo60+:Disse profilene har Oslo60+ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje