Profilbildet til frekkis71Profilbildet til KongenProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Donatello21Profilbildet til IronheartProfilbildet til andy1988Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til BjoernProfilbildet til nina1992Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til JupiterProfilbildet til gutt1981Profilbildet til fintparProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Mandrake
Profilbildet til TheReaderProfilbildet til elghodeProfilbildet til SvantepriProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til IrenProfilbildet til hgsd1Profilbildet til cat68Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til burndocProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til trond`enProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Tony21

Oslo60+

@oslobim
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo60+:Disse profilene har Oslo60+ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje