Profilbildet til elghodeProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til BullseyeProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til carogirlProfilbildet til Roger84Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til akane21Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Leticia
Profilbildet til latex66Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til ExodiaProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Tobben28Profilbildet til blaithinProfilbildet til SoffiProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til fintparProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Tine cdProfilbildet til xdresserProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til ShineProfilbildet til hallois

Oslo60+

@oslobim
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo60+:Disse profilene har Oslo60+ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje