Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til AinaCdProfilbildet til MizzyProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Kas=)Profilbildet til AlesioProfilbildet til SKubrickProfilbildet til buskerudProfilbildet til ingoladProfilbildet til TigerProfilbildet til sanjaProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Bjornch
Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til CleoProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til SnæxProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til ZeroProfilbildet til ak00nProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til StaaleProfilbildet til TorolavProfilbildet til nina1992Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Lica89Profilbildet til xantippeProfilbildet til IrInA_Bi,real meetings

Oslo60+

@oslobim
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo60+:Disse profilene har Oslo60+ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje