Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til MoaProfilbildet til RubberkingProfilbildet til IngunnProfilbildet til Matiine123Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til colargolProfilbildet til Thea92Profilbildet til golfbearProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til swedmanProfilbildet til RogermadsProfilbildet til orphans
Profilbildet til julieProfilbildet til IrenProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til SigvegalProfilbildet til bergen89Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til SwededarterProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til TheRose49Profilbildet til HommeProfilbildet til nord88Profilbildet til Becks

Oslo60+

@oslobim
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo60+:Disse profilene har Oslo60+ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje