Profilbildet til maler.nProfilbildet til virtuveProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til hotnoProfilbildet til dogbayProfilbildet til nina1992Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til sexypar85Profilbildet til naitsProfilbildet til ArielProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til DragongirlProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til pitt76Profilbildet til Bjorn92
Profilbildet til solaProfilbildet til IronheartProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til ShineProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til regntøymannProfilbildet til lovebbwProfilbildet til JærguttenProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til englevingerProfilbildet til BadboyProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Caleron86Profilbildet til AvalonProfilbildet til Spindel

Oslo60+

@oslobim
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo60+:Disse profilene har Oslo60+ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje