Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til ani5Profilbildet til xantippeProfilbildet til GoldenProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til ZeroProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til NallexyProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til fintparProfilbildet til TigerProfilbildet til KaisaProfilbildet til Angel84Profilbildet til nymfodale
Profilbildet til KongenProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Cato1977Profilbildet til wille455Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til *Punky*Profilbildet til .tvliseProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til BistvgProfilbildet til LamatryneProfilbildet til IngegardProfilbildet til ak00nProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til hasifa wahib

Oslo60+

@oslobim
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslo60+:Disse profilene har Oslo60+ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje