Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til førdeparetProfilbildet til SKubrickProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til TheRose49Profilbildet til JiJiProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til MartinosloProfilbildet til superteddProfilbildet til KatherineProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Lars80Profilbildet til Lathams
Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til AlexsProfilbildet til NordJente90Profilbildet til leandroProfilbildet til ToyenProfilbildet til lalaparProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til foresterProfilbildet til oslogutt995

OsloG21

@oslog21
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt OsloG21:Disse profilene har OsloG21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje