Profilbildet til sportfuckProfilbildet til NallexyProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til troendern93Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til guttenProfilbildet til sexypar85Profilbildet til LeneaProfilbildet til SpindelProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Andersen89Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til DodraugenProfilbildet til bunnyProfilbildet til akane21
Profilbildet til LovestarProfilbildet til bwillyProfilbildet til AngelManProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til tinaProfilbildet til shado33Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Fin g30Profilbildet til DrYvilProfilbildet til SuzProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til westpar76Profilbildet til Sarlime

OsloG21

@oslog21
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt OsloG21:Disse profilene har OsloG21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje