Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til TheMissProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til qwerty19Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Handyman31Profilbildet til bbck osloProfilbildet til blaithinProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til ToremannProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Kvasten
Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til northkickProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til LamatryneProfilbildet til bwillyProfilbildet til MusashiProfilbildet til par_30Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Merethe21Profilbildet til AzathothProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til julie

OsloG21

@oslog21
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt OsloG21:Disse profilene har OsloG21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje