Profilbildet til TuttaProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til LadyStarProfilbildet til VildeeeProfilbildet til tjenerenProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Caleron86Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til LissaProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Lez 40Profilbildet til ole322
Profilbildet til SamehadaProfilbildet til JaNuSProfilbildet til kmfantProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Nic94Profilbildet til CalaDorProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ChrisCProfilbildet til colargolProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til PSYllonProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Ghrolt

OsloG21

@oslog21
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt OsloG21:Disse profilene har OsloG21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje