Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til *Punky*Profilbildet til AzathothProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til SvetikProfilbildet til BistvgProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til .tvliseProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til StavangerProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Mrbig
Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til faithProfilbildet til Singel49Profilbildet til windel999Profilbildet til KimmernProfilbildet til Mr.XProfilbildet til pompelProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til tinaProfilbildet til Torill1979Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til DrYvilProfilbildet til CharlesProfilbildet til JoeyKrsand

OsloG21

@oslog21
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt OsloG21:Disse profilene har OsloG21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje