Profilbildet til DorcasProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til TengilProfilbildet til XL KukkProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til losamantesProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til OralProfilbildet til LizzyProfilbildet til BDSM-Vesterålen
Profilbildet til sanjaProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til IronheartProfilbildet til YouwishProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til SpindelProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til shinY_Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til MortenBProfilbildet til Blondetruser

OsloG21

@oslog21
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt OsloG21:Disse profilene har OsloG21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje