Profilbildet til AsveigProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Dotto81Profilbildet til latexthingProfilbildet til ingoladProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til temptationProfilbildet til TheReaderProfilbildet til På_søkProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til i love boysProfilbildet til godsg1Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til EmmelieKK
Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til KvastenProfilbildet til hank95Profilbildet til dia***Profilbildet til ArconadaProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Kate WProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til BittenProfilbildet til NjordProfilbildet til IntrMannProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Arvidluis

OsloG21

@oslog21
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt OsloG21:Disse profilene har OsloG21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje