Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Floppa1Profilbildet til SupermannProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til NyssaProfilbildet til charlotee23Profilbildet til ElviraProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til leandroProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til windel999Profilbildet til vickycdProfilbildet til jan50
Profilbildet til StrazoProfilbildet til MarwinProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Handyman40Profilbildet til AskimMannProfilbildet til nina1992Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Cd28Profilbildet til AndyrjProfilbildet til runAProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til parivestProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til mark04Profilbildet til oslogutt995

OsloG21

@oslog21
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt OsloG21:Disse profilene har OsloG21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje