Profilbildet til JaNuSProfilbildet til søker sexProfilbildet til ShjalomProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til NataProfilbildet til latex66Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til kmfantProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til LåtteProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til BergenoProfilbildet til chefdepomme
Profilbildet til NinnaProfilbildet til sanjaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til ani5Profilbildet til IrenProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til BistvgProfilbildet til 59modellProfilbildet til BadboyProfilbildet til gameroslProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til poopITboyProfilbildet til PussiProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til CdrypaProfilbildet til synny

OsloG21

@oslog21
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt OsloG21:Disse profilene har OsloG21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje