Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til oslokosProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til KaisaProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til poffenProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Handyman40Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Life is a game
Profilbildet til bwillyProfilbildet til kmfantProfilbildet til mann oslProfilbildet til CharlesProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Man30303Profilbildet til Haakon92Profilbildet til ole322Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til par3427Profilbildet til Julie00Profilbildet til Difference___Profilbildet til kastrdProfilbildet til bby123Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til Chrisoslo

OsloG21

@oslog21
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt OsloG21:Disse profilene har OsloG21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje