Profilbildet til AngelManProfilbildet til AyakachanProfilbildet til BiparProfilbildet til MortenBProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Alexander44Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til kjelli77Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Cato1977Profilbildet til agderProfilbildet til 33Profilbildet til maler.nProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til badboy1986
Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til HazeProfilbildet til kmfantProfilbildet til colargolProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til SiljeProfilbildet til jens41Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Cato1977Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Dodraugen

oslogutt995

@oslogutt995
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslogutt995:Disse profilene har oslogutt995 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje