Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Skeva91Profilbildet til ThomasassProfilbildet til maritaProfilbildet til ZaxProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til ManimalProfilbildet til JupiterProfilbildet til KvastenProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Latex44Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til Joey77
Profilbildet til NjordProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til godheksaProfilbildet til Reina21Profilbildet til ToremannProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Stine1986Profilbildet til parivestProfilbildet til XjanneProfilbildet til NordlandProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til TordenspydProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til HOT-SPANISH-BOY

oslogutt995

@oslogutt995
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslogutt995:Disse profilene har oslogutt995 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje