Profilbildet til Hemne72Profilbildet til krsflortProfilbildet til TordenspydProfilbildet til superteddProfilbildet til sexworker202Profilbildet til TengilProfilbildet til orro75Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til PussiProfilbildet til KristiansenProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til burndocProfilbildet til slaviProfilbildet til sørlandssønn
Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Reina21Profilbildet til SakoProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til LokerProfilbildet til KaisaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til trisvikProfilbildet til BluwProfilbildet til LåtteProfilbildet til Dotto81Profilbildet til IronheartProfilbildet til Anne72

oslogutt995

@oslogutt995
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslogutt995:Disse profilene har oslogutt995 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje