Profilbildet til Dotto81Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til pvcloveProfilbildet til XL KukkProfilbildet til superteddProfilbildet til sølProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til RonnProfilbildet til MatteStProfilbildet til YongProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til GogT1971Profilbildet til MortenBProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes
Profilbildet til SherylProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til johnrunProfilbildet til NinnaProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til YouwishProfilbildet til Floppa1Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til brollProfilbildet til BottomProfilbildet til vanosm52Profilbildet til LadysmanProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til kennedy85Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Slappen72

oslogutt995

@oslogutt995
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt oslogutt995:Disse profilene har oslogutt995 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje