Profilbildet til naitsProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til nord88Profilbildet til BistvgProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til runAProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til BotanicalProfilbildet til foresterProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Telemann88Profilbildet til KiwienProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Anettele
Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til NjordProfilbildet til IngunnProfilbildet til BrumProfilbildet til sola50Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til KvinnenProfilbildet til EvensProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Leto78Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til snirlenProfilbildet til Grom87

oslogutt995

@oslogutt995
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslogutt995:Disse profilene har oslogutt995 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje