Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til SakoProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til BjoernProfilbildet til 59modellProfilbildet til KiwienProfilbildet til kennethProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til KimmernProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til osllopar_27
Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til dp72Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til YouwishProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til xantippeProfilbildet til AlexsProfilbildet til Kate WProfilbildet til SakoProfilbildet til LathamsProfilbildet til AzathothProfilbildet til Handyman40Profilbildet til shinY_Profilbildet til Escobar

oslogutt995

@oslogutt995
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslogutt995:Disse profilene har oslogutt995 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje