Profilbildet til ole322Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Haakon92Profilbildet til KiwienProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til frekkis71Profilbildet til DjeimiProfilbildet til superteddProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til shivaProfilbildet til NeonProfilbildet til MizzyProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ZupaMann
Profilbildet til VildeeeProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til guttenProfilbildet til KimmernProfilbildet til BiparProfilbildet til temptationProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til shivaProfilbildet til maritaProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Jan46Profilbildet til TheReaderProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til latex66

oslogutt995

@oslogutt995
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslogutt995:Disse profilene har oslogutt995 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje