Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Osl38Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til DonGrisProfilbildet til xdresserProfilbildet til slaviProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til BistvgProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Bergen1987
Profilbildet til SoffiProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til nada000Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til CharlesProfilbildet til akane21Profilbildet til yanaProfilbildet til KarinagayProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til ak00nProfilbildet til Floppa1Profilbildet til harepusenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Skeva91Profilbildet til .Lisetv

oslogutt995

@oslogutt995
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt oslogutt995:Disse profilene har oslogutt995 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje