Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til MehtevasProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Roger84Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til KaisaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Ramp78Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til førdeparetProfilbildet til zethProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til LookmeProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til niceboy1986
Profilbildet til Anne72Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til VigdisProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Merethe21Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Kas=)Profilbildet til xantippeProfilbildet til BjornchProfilbildet til DrYvilProfilbildet til EscobarProfilbildet til ZeroProfilbildet til DonGrisProfilbildet til CulprateProfilbildet til gutt1981

oslogutt995

@oslogutt995
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslogutt995:Disse profilene har oslogutt995 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje