Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til mizzyProfilbildet til Reisende40Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til knutbrgProfilbildet til vanosm52Profilbildet til qwerty19Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til andy1988Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til TorolavProfilbildet til shivaProfilbildet til fridafridaProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til nina1992
Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Difference___Profilbildet til sexworker202Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til par_30Profilbildet til sisunorProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Lez 40Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til KWGProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til SylvesterProfilbildet til KimmernProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Zero

oslogutt995

@oslogutt995
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslogutt995:Disse profilene har oslogutt995 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje