Profilbildet til TingTongProfilbildet til uzi69Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til CalaDorProfilbildet til cat68Profilbildet til pitt76Profilbildet til Ready4funProfilbildet til AfroManProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Geirern92Profilbildet til NordlandProfilbildet til JoeyKrsand
Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til ElleseusProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til kmfantProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Slappen72Profilbildet til chipProfilbildet til DjeimiProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til jannis25Profilbildet til 2Kos

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje