Profilbildet til ani5Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Jan46Profilbildet til NowheremanProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Stine1986Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til agderProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Thea92Profilbildet til Turbohøna
Profilbildet til Niko9Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til RogermadsProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til NightdiverProfilbildet til nattroseProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til LeneaProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Hemne72Profilbildet til nina1992

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje