Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til BotanicalProfilbildet til SvantepriProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til ScorpionProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til VildeeeProfilbildet til trannyboyProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til NåProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til NyssaProfilbildet til KvastenProfilbildet til Bjornch
Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til AjscreamProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til mizzyProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Haakon92Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til NyssaProfilbildet til ani5Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til apeeassProfilbildet til fadedProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Difference___

oslogutt995

@oslogutt995
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslogutt995:Disse profilene har oslogutt995 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje