Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Latex50Profilbildet til TearyProfilbildet til vesle 43Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til ZeroProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Handyman40Profilbildet til MolliProfilbildet til knutbrgProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Klara31Profilbildet til Bergensgutt89
Profilbildet til lekenergodProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til johnrunProfilbildet til mark04Profilbildet til GogT1971Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til nelg90Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til blaithinProfilbildet til burndocProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til kaiaso

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje