Profilbildet til ballderProfilbildet til XenaProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til lalaparProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til buskerudProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Tony21Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til .tvliseProfilbildet til chipProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til bamsefarProfilbildet til AskimMannProfilbildet til TingTong
Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Handyman40Profilbildet til stuve92Profilbildet til NåProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Mossing34Profilbildet til bwillyProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til AlexanderProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Haakon92

oslokos

@oslokos
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslokos:Disse profilene har oslokos besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje