Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Lill17Profilbildet til MrVoldProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til BiparProfilbildet til agderProfilbildet til OralProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til NataProfilbildet til ZupaMann
Profilbildet til englevingerProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til pytagorasProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til h_frodeProfilbildet til kjelli77Profilbildet til LåtteProfilbildet til freezinProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til AlexanderProfilbildet til Jan46Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til simona

oslokos

@oslokos
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslokos:Disse profilene har oslokos besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje