Profilbildet til AngelManProfilbildet til MehtevasProfilbildet til SvantepriProfilbildet til BluwProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til ani5Profilbildet til @nn@Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til MelekProfilbildet til moss73Profilbildet til urokraakeProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Leto78Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)
Profilbildet til sola50Profilbildet til beitoProfilbildet til dogbayProfilbildet til LåtteProfilbildet til RuienProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til MandrakeProfilbildet til LadyStarProfilbildet til kastrdProfilbildet til LatexfunProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til nada000Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til PhenrikProfilbildet til subtrollet71

oslokos

@oslokos
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt oslokos:Disse profilene har oslokos besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje