Profilbildet til xdresserProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Haakon92Profilbildet til windel999Profilbildet til Grom87Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til SimProfilbildet til shinY_Profilbildet til SwededarterProfilbildet til 2KosProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Angel4uProfilbildet til par_30Profilbildet til jan50Profilbildet til Kvasten
Profilbildet til chipProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til JavhaxProfilbildet til virtuveProfilbildet til Tobben28Profilbildet til NjordProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til SvantepriProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til petrus1956Profilbildet til shivaProfilbildet til LatexleahProfilbildet til lalaparProfilbildet til trond`enProfilbildet til Bukowski69

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje