Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til NylongummiProfilbildet til ani5Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til KjellarProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Joachim*Profilbildet til MM77Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Flekka18Profilbildet til MidasProfilbildet til NeonProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til jens41
Profilbildet til bwillyProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til LangbeinProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til No StringsProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til AmpriProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til nattroseProfilbildet til MeeowProfilbildet til sølProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til KennethR88Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til candyqueen30

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje