Profilbildet til ole322Profilbildet til CulprateProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til windel999Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til EscobarProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Sublime81Profilbildet til kajabiProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til GiggSProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Bullseye
Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til RonnProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Mass SageProfilbildet til LærerenProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til spruksProfilbildet til DionysusProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Kate WProfilbildet til Hilde79Profilbildet til mrtoreProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til sweden boyProfilbildet til kinkybente49-fetish-sub

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje