Profilbildet til dia***Profilbildet til beitoProfilbildet til OsloG21Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Handyman40Profilbildet til CindyCDProfilbildet til JaNuSProfilbildet til jarlemannProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til BjoernProfilbildet til Torill1979Profilbildet til colargolProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til 33Profilbildet til Bjorn92
Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til KennethR88Profilbildet til bwillyProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til bby123Profilbildet til TheMissProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til harepusenProfilbildet til GoldenProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Osl38Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Julie00

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje