Profilbildet til ani5Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til two-playfulProfilbildet til joniProfilbildet til jenandProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til SamehadaProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Tony21Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til CindyCDProfilbildet til ballderProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Trappani89Profilbildet til akane21
Profilbildet til ZaxProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til nada000Profilbildet til ani5Profilbildet til Helene89Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til simonaProfilbildet til HebroProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til LenemorProfilbildet til spruksProfilbildet til carogirlProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til godsg1Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til ChrisC

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje