Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til lekenergodProfilbildet til SarlimeProfilbildet til LokerProfilbildet til ingoladProfilbildet til bby123Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til vickycdProfilbildet til shivaProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Trh1980Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Man30303Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Fresia4
Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til OdinProfilbildet til jonas93Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til shado33Profilbildet til KiwienProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til GhroltProfilbildet til urokraakeProfilbildet til parivest

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje