Profilbildet til LokerProfilbildet til DorransProfilbildet til temptationProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til burndocProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Caleron86Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til FreshnessProfilbildet til SylvesterProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til KerstinVirgo
Profilbildet til JustinProfilbildet til GogT1971Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til RonnProfilbildet til mrtoreProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til bunnyProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SakoProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til nord88Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til KimmernProfilbildet til SvetikProfilbildet til Siggyzag

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje