Profilbildet til Androx0Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Niko9Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til trond`enProfilbildet til Trh1980Profilbildet til JontassProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til AsveigProfilbildet til LadysmanProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til monique tvProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til ensomgutt23
Profilbildet til LathamsProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til TordenspydProfilbildet til AfroManProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til ElviraProfilbildet til bakerProfilbildet til XL KukkProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til ArconadaProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Mr.Alphaguy

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje