Profilbildet til 59modellProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til MM77Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til JavhaxProfilbildet til golfbearProfilbildet til windel999Profilbildet til Anne72Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til jente2011Profilbildet til AzathothProfilbildet til TheMissProfilbildet til FreshnessProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Djeimi
Profilbildet til DrYvilProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Mr.XProfilbildet til KWGProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Trappani89Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Modesty56Profilbildet til GogT1971Profilbildet til levanger_g31

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje