Profilbildet til KimmernProfilbildet til Floppa1Profilbildet til ChrisCProfilbildet til StrazoProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til SvantepriProfilbildet til zailoProfilbildet til JærguttenProfilbildet til TordenspydProfilbildet til BrumProfilbildet til XjanneProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til pia1975Profilbildet til KAAR!!S
Profilbildet til SammiProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til fridafridaProfilbildet til SimProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Anne72Profilbildet til sølProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til lalaparProfilbildet til LatexleahProfilbildet til BiparProfilbildet til Man30303Profilbildet til GiggSProfilbildet til brollProfilbildet til WhiteTiger

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje