Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til freaky2Profilbildet til BjoernProfilbildet til PSYllonProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Grom87Profilbildet til Roger84Profilbildet til SuzProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Per SProfilbildet til Thea92Profilbildet til Cd28Profilbildet til Linda_25Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Cecilie95
Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til KosMusProfilbildet til nina1992Profilbildet til ArconadaProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Nic94Profilbildet til AlexsProfilbildet til Hemne72Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til BillProfilbildet til LadyStarProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til RosjerProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til alexogsara

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje