Profilbildet til coolchic101Profilbildet til MeeowProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til MedusaProfilbildet til ElviraProfilbildet til KimmernProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til krsflortProfilbildet til SarlimeProfilbildet til northkickProfilbildet til petzlProfilbildet til LeticiaProfilbildet til LadysmanProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til ingwardo82
Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til LatexfunProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til ElleseusProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til TorolavProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Skeva91Profilbildet til PsykiskTerrorMann33

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje