Profilbildet til LærerenProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til sluggernProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til snirlenProfilbildet til miss76Profilbildet til naitsProfilbildet til JupiterProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til shivaProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til someboyProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til ChristineCD36Oslo
Profilbildet til jan50Profilbildet til ToremannProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til silverProfilbildet til ShineProfilbildet til AsveigProfilbildet til NallexyProfilbildet til Oslo27Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til GoldenProfilbildet til TheMissProfilbildet til vigdis 48

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje