Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til troendern93Profilbildet til IngunnProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Hulder1Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til DionysusProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til latexthingProfilbildet til Shjalom
Profilbildet til Lars80Profilbildet til TigerProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til ElyProfilbildet til Skeva91Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til RonnProfilbildet til superteddProfilbildet til YongProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Grom87Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til MandrakeProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til faith

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje