Profilbildet til EvensProfilbildet til ChivasProfilbildet til Isabella10Profilbildet til mizzyProfilbildet til RockDudeProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til LærerenProfilbildet til YouwishProfilbildet til bunnyProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til trisvikProfilbildet til nina1992Profilbildet til bad666boyProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til TingTong
Profilbildet til ChrisCProfilbildet til HexaProfilbildet til SvetikProfilbildet til ZeroProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til Man30303Profilbildet til jarlemannProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til orro75Profilbildet til JaNuSProfilbildet til KjellarProfilbildet til Lamatryne

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje