Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Just4youProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Niko9Profilbildet til lalaparProfilbildet til MeeowProfilbildet til gameroslProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til LokerProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til MidasProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Erik1337Profilbildet til ErogenProfilbildet til Travelingguy
Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til pvcloveProfilbildet til SarlimeProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til ToyenProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til xtrProfilbildet til Klar 79Profilbildet til CindyCDProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Geirern92Profilbildet til xantippeProfilbildet til carogirlProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Oslogutt45

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 56 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 56 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje