Profilbildet til silverProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til shado33Profilbildet til hank95Profilbildet til Mossing34Profilbildet til førdeparetProfilbildet til NåProfilbildet til AndyrjProfilbildet til bergen89Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til veilchenProfilbildet til two-playfulProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Joey77
Profilbildet til andy1988Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til just myselfProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til MartinosloProfilbildet til ExosProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til EscobarProfilbildet til SigvegalProfilbildet til blaithinProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til LærerenProfilbildet til RantazticProfilbildet til !BK5dude34!

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 6 timer, 19 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 6 timer, 19 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje