Profilbildet til AlesioProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til SiljeProfilbildet til joniProfilbildet til KvinnenProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til pitt76Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til NannaProfilbildet til forester
Profilbildet til Reisende40Profilbildet til kennedy85Profilbildet til DionysusProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til kaiasoProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til xantippeProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til LathamsProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til ArielProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til JosepProfilbildet til bipassiv46

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 29 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 29 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje