Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til dia***Profilbildet til KaisaProfilbildet til burndocProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til gameroslProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til vesle 43Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til JimBodenProfilbildet til JM28
Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til afrikarProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Slappen72Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til xantippeProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til ScorpionProfilbildet til simonaProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Chivas

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

osllopar_27

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje