Profilbildet til bergenm30Profilbildet til C.lop14Profilbildet til førdeparetProfilbildet til MikeProfilbildet til just myselfProfilbildet til KatherineProfilbildet til ThomasassProfilbildet til jarlemannProfilbildet til skurk3Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til krsflortProfilbildet til nina1992Profilbildet til xantippeProfilbildet til LatexleahProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Toremann
Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til nelg90Profilbildet til PhenrikProfilbildet til LissaProfilbildet til knny88Profilbildet til Thea92Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til TorolavProfilbildet til SylvesterProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til BrumProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Drifter4u

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

osllopar_27

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje