Profilbildet til .tvliseProfilbildet til kinky667Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til KatherineProfilbildet til foresterProfilbildet til kaiasoProfilbildet til golfbearProfilbildet til Mr.XProfilbildet til zethProfilbildet til eddi1000Profilbildet til sisunorProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Andersen89
Profilbildet til maler.nProfilbildet til jeanettekProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til par_30Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til JosepProfilbildet til MehtevasProfilbildet til BecksProfilbildet til nattroseProfilbildet til ReidarProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til foresterProfilbildet til LeticiaProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Midas

osllopar_27

@oslopar27
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt osllopar_27:Disse profilene har osllopar_27 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

osllopar_27

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje