Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Androx0Profilbildet til ElviraProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til talkmanProfilbildet til JiJiProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til LamatryneProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til jeanettekProfilbildet til MizzyProfilbildet til KaisaProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til jeanymaria
Profilbildet til vekten75Profilbildet til sexworker202Profilbildet til KatherineProfilbildet til NordJente90Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til KosMusProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til MartinosloProfilbildet til JustinProfilbildet til kennethProfilbildet til TengilProfilbildet til ThomasassProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til sluggernProfilbildet til Flexiguy40

Oslo 44

@oslopassiv40
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Søker sextreff med voksen mann:-) Vis
Disse profilene har besøkt Oslo 44:Disse profilene har Oslo 44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje