Profilbildet til ToremannProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til ballderProfilbildet til C.lop14Profilbildet til BBW28Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Reina21Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til KristiansenProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Tobben28Profilbildet til AndiiProfilbildet til jannis25
Profilbildet til LathamsProfilbildet til TheMissProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til L_KProfilbildet til SnæxProfilbildet til bamsefarProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til MoaProfilbildet til Haakon92Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Jan46

Oslo 44

@oslopassiv40
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Søker sextreff med voksen mann:-) Vis
Disse profilene har besøkt Oslo 44:Disse profilene har Oslo 44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje