Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til BiTrineProfilbildet til EvensProfilbildet til moss73Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Par på camProfilbildet til JontassProfilbildet til ChrisCProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til shado33Profilbildet til pia1975Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til BecksProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}
Profilbildet til Kas=)Profilbildet til AzathothProfilbildet til .LisetvProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Klara31Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Nic94Profilbildet til komigje69Profilbildet til LærerenProfilbildet til SvetikProfilbildet til Erik1337Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Marwin

Oslo 44

@oslopassiv40
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Søker sextreff med voksen mann:-) Vis
Disse profilene har besøkt Oslo 44:Disse profilene har Oslo 44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje