Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til KiwienProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Flekka18Profilbildet til KvastenProfilbildet til ZeroProfilbildet til ani5Profilbildet til nord88Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til leandroProfilbildet til IngunnProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Niko9
Profilbildet til Donatello21Profilbildet til bby123Profilbildet til apeeassProfilbildet til RantazticProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til StrazoProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til TabbeProfilbildet til OlavsenProfilbildet til LeticiaProfilbildet til PlatinumProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Latexmann

Oslo 44

@oslopassiv40
aktiv 1 år, 1 måned siden
Søker sextreff med voksen mann:-) Vis
Disse profilene har besøkt Oslo 44:Disse profilene har Oslo 44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje