Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til ArielProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Joachim*Profilbildet til gutt1981Profilbildet til jeanettekProfilbildet til OlavsenProfilbildet til beitoProfilbildet til LarsnProfilbildet til 59modellProfilbildet til talkmanProfilbildet til RosjerProfilbildet til AngelManProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Djeimi
Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til HebroProfilbildet til DorransProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til jente2011Profilbildet til LamatryneProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til apeeassProfilbildet til Haakon92Profilbildet til SupermannProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til TommybProfilbildet til joniProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til RubberkingProfilbildet til swedman

oslo_shemale25

@osloshemale25
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo_shemale25:Disse profilene har oslo_shemale25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje