Profilbildet til IntrMannProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til julieProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til jonas93Profilbildet til MidasProfilbildet til foresterProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Nic94
Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Grom87Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til AsveigProfilbildet til hotnoProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til RJProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til j18elverumProfilbildet til LululuuProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til kjelli77

oslo_shemale25

@osloshemale25
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo_shemale25:Disse profilene har oslo_shemale25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje