Profilbildet til Grom87Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til jannis25Profilbildet til MissMProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til bad666boyProfilbildet til oslokosProfilbildet til frekkis71Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Leto78Profilbildet til Sukkerspinn86
Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til halloisProfilbildet til silverProfilbildet til TearyProfilbildet til angelica96Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til Per SProfilbildet til faithProfilbildet til MelekProfilbildet til ToyenProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til gutt1981Profilbildet til VictorProfilbildet til Kate WProfilbildet til two-playful

oslo_shemale25

@osloshemale25
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo_shemale25:Disse profilene har oslo_shemale25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje