Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til DragongirlProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til m52aProfilbildet til NordlandProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Stine1986Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Cato1977Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til GoldenProfilbildet til Arvidluis
Profilbildet til babybooProfilbildet til ToyenProfilbildet til Passivg19Profilbildet til FinelineProfilbildet til CleoProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til faithProfilbildet til foresterProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Grom87Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Stian

oslo_shemale25

@osloshemale25
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo_shemale25:Disse profilene har oslo_shemale25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje