Profilbildet til MrVoldProfilbildet til jente2011Profilbildet til elghodeProfilbildet til ArousalProfilbildet til LatexleahProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til zethProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til windel999Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til LilliMyProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Gutt24Trent
Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til westpar76Profilbildet til uzi69Profilbildet til Sonny55Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til MrVoldProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til RonnProfilbildet til *Punky*Profilbildet til superteddProfilbildet til jente2011Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Solros72Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Lululuu

oslo_shemale25

@osloshemale25
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo_shemale25:Disse profilene har oslo_shemale25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje