Profilbildet til Slappen72Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Flekka18Profilbildet til stuve92Profilbildet til Tine cdProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ThomasassProfilbildet til vårkåt
Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til chipProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Jan46Profilbildet til .tvliseProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til BottomProfilbildet til karlaaProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til RockDudeProfilbildet til BiparProfilbildet til NannaProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til JimBodenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til **vampeliten

oslo_shemale25

@osloshemale25
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo_shemale25:Disse profilene har oslo_shemale25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje