Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til PlatinumProfilbildet til MarwinProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til zethProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Buffy93Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til elghodeProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til NåProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Goldi!!
Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til komigje69Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til orphansProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til sverre89Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til JaNuSProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til OppeiNord

oslo_shemale25

@osloshemale25
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt oslo_shemale25:Disse profilene har oslo_shemale25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje