Profilbildet til Slappen72Profilbildet til MM77Profilbildet til ole322Profilbildet til sisunorProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til SakoProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til ZaxProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til maler.nProfilbildet til GiggSProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til MikeProfilbildet til northkick
Profilbildet til ole322Profilbildet til JaNuSProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til kajabiProfilbildet til OlavsenProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Man30303Profilbildet til nattroseProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til just myselfProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Fin g30

Par.Stange Hun

@par-stangehun
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Par.Stange Hun:Disse profilene har Par.Stange Hun besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje