Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Per SProfilbildet til MariusProfilbildet til pia1975Profilbildet til Tine cdProfilbildet til SupermannProfilbildet til JaNuSProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til jarlemannProfilbildet til KjellarProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Roger84Profilbildet til just myselfProfilbildet til TigerProfilbildet til Osl38
Profilbildet til Joachim*Profilbildet til carogirlProfilbildet til ChrisCProfilbildet til guttenProfilbildet til synnyProfilbildet til kajabiProfilbildet til Telemann88Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Sublime81Profilbildet til AlexsProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Anne72Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Tine cdProfilbildet til StianProfilbildet til Unggutten98

Par.Stange Hun

@par-stangehun
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Par.Stange Hun:Disse profilene har Par.Stange Hun besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje