Profilbildet til TorolavProfilbildet til IngunnProfilbildet til westpar76Profilbildet til blaithinProfilbildet til IngegardProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til DrYvilProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til PSYllonProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Hilde79Profilbildet til regntøymannProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til musclebottomoslo
Profilbildet til RubberkingProfilbildet til monique tvProfilbildet til line tvProfilbildet til pytagorasProfilbildet til GiggSProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til trond`enProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til XjanneProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Ingunn

Par.Stange Hun

@par-stangehun
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Par.Stange Hun:Disse profilene har Par.Stange Hun besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje