Profilbildet til BBW28Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til afrikarProfilbildet til golfbearProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til vickycdProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til krsflortProfilbildet til mann oslProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til TabbeProfilbildet til testomanProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Roger84Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til Tyber30
Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Haakon92Profilbildet til shivaProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til Skeva91Profilbildet til ole322Profilbildet til LatexmannProfilbildet til ChrisCProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til AzathothProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til xdresserProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til buskerud

Par.Stange Hun

@par-stangehun
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Par.Stange Hun:Disse profilene har Par.Stange Hun besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje