Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til BullseyeProfilbildet til henrkjarProfilbildet til bait69Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Mossing34Profilbildet til RantazticProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Cd28Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Lolita <3
Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til DorransProfilbildet til sweden boyProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til AndiiProfilbildet til OlavsenProfilbildet til KiwienProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til johnrunProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til mannstavanger

Par.Stange Hun

@par-stangehun
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Par.Stange Hun:Disse profilene har Par.Stange Hun besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Par.Stange Hun

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje