Profilbildet til LeneaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til yanaProfilbildet til NataProfilbildet til akane21Profilbildet til KosMusProfilbildet til jeanettekProfilbildet til dp72Profilbildet til EvensProfilbildet til bergenm30Profilbildet til PussiProfilbildet til bergen89Profilbildet til MolliProfilbildet til Leto78Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Lolita <3
Profilbildet til jarlemannProfilbildet til fridafridaProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Sublime81Profilbildet til SigvegalProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til RubberkingProfilbildet til AfroManProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til mrniceguy

Par.Stange Hun

@par-stangehun
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Par.Stange Hun:Disse profilene har Par.Stange Hun besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Par.Stange Hun

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje