Profilbildet til VigdisProfilbildet til BluwProfilbildet til zethProfilbildet til babybooProfilbildet til Andrea90Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til burndocProfilbildet til Joachim*Profilbildet til mizzyProfilbildet til shado33
Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til akane21Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ManimalProfilbildet til latexthingProfilbildet til Sonny55Profilbildet til petzlProfilbildet til C.lop14Profilbildet til BecksProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til vickycdProfilbildet til NinnaProfilbildet til simonaProfilbildet til uzi69Profilbildet til Lenemor

Par.Stange Hun

@par-stangehun
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Par.Stange Hun:Disse profilene har Par.Stange Hun besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Par.Stange Hun

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje