Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til FreshnessProfilbildet til nord88Profilbildet til jannis25Profilbildet til LenemorProfilbildet til kaiasoProfilbildet til BBW28Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til orro75Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til uzi69Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til snirlenProfilbildet til TheRose49Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Sørlandspar
Profilbildet til just myselfProfilbildet til DrYvilProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Cato1977Profilbildet til NowheremanProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til ExosProfilbildet til Helene89Profilbildet til Caleron86Profilbildet til MeeowProfilbildet til kennedy85Profilbildet til poopITboyProfilbildet til ScorpionProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til candyqueen30

par_30

@par30
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt par_30:Disse profilene har par_30 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje