Profilbildet til AvalonProfilbildet til ChivasProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Geirern92Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til TempenProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til BBW28Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SiljeProfilbildet til førdeparetProfilbildet til sexfest3637
Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til HommeProfilbildet til Hemne72Profilbildet til SimProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til kennedy85Profilbildet til bwillyProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til toro60Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til TheMissProfilbildet til KospieProfilbildet til C.lop14

par_30

@par30
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt par_30:Disse profilene har par_30 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje