Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til BillProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Roger84Profilbildet til guttenProfilbildet til mark04Profilbildet til Leto78Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til søker sexProfilbildet til kastrdProfilbildet til Solros72Profilbildet til Hilde79
Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Slappen72Profilbildet til johnrunProfilbildet til LarsnProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til norseman9Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Life is a game

par3427

@par3427
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt par3427:Disse profilene har par3427 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje