Profilbildet til poffenProfilbildet til MissProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Ramp78Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til MusashiProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til AnetteleProfilbildet til 2KosProfilbildet til HexaProfilbildet til Merethe21Profilbildet til ArousalProfilbildet til .LisetvProfilbildet til slaviProfilbildet til Dorcas
Profilbildet til smoker;)Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til AinaCdProfilbildet til losamantesProfilbildet til Erik1337Profilbildet til jannis25Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til AzathothProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til SoffiProfilbildet til xdresserProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Angel4u

par3427

@par3427
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt par3427:Disse profilene har par3427 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje