Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til julieProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til TabbeProfilbildet til BjornchProfilbildet til nattroseProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Tobben28Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til IrInA_Bi,real meetings
Profilbildet til Hilde79Profilbildet til xtrProfilbildet til agderProfilbildet til vårkåtProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til 2KosProfilbildet til TeonilleProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til pompelProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Floppa1Profilbildet til ArousalProfilbildet til BotanicalProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Nic94

par3427

@par3427
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt par3427:Disse profilene har par3427 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje