Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til JimBodenProfilbildet til JosepProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til SherylProfilbildet til DorcasProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til BergenoProfilbildet til MannValdresProfilbildet til davidandreProfilbildet til NallexyProfilbildet til LissaProfilbildet til mann oslProfilbildet til Ganjalf21
Profilbildet til knutbrgProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Julie00Profilbildet til KjellarProfilbildet til Thea92Profilbildet til mrroyalProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til shinY_Profilbildet til Slave g23Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til SjtProfilbildet til KatherineProfilbildet til BergenoProfilbildet til oslogutt995

par3427

@par3427
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt par3427:Disse profilene har par3427 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje