Profilbildet til norseman9Profilbildet til CleoProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til SamehadaProfilbildet til GogT1971Profilbildet til sweettortureProfilbildet til CdrypaProfilbildet til TearyProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til pvcloveProfilbildet til MissMProfilbildet til pitt76Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til sabriinaProfilbildet til Trudelutt
Profilbildet til TearyProfilbildet til ZeroProfilbildet til sabriinaProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Ready4funProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Per SProfilbildet til pompelProfilbildet til Sublime81Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til godheksaProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til johnrunProfilbildet til MortenBProfilbildet til Lars80Profilbildet til HornyAdults_org

parivest

@parivest
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt parivest:Disse profilene har parivest besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje