Profilbildet til akane21Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til kastrdProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Kas=)Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til AinaCdProfilbildet til sweden boy
Profilbildet til Nic94Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til RJProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til elghodeProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Matiine123Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til dogbayProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til carogirlProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til just myselfProfilbildet til Kvasten

parivest

@parivest
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt parivest:Disse profilene har parivest besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje