Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Tobben28Profilbildet til ThomasassProfilbildet til .tvliseProfilbildet til lovebbwProfilbildet til jeanettekProfilbildet til sexworker202Profilbildet til xantippeProfilbildet til DragongirlProfilbildet til ZizouProfilbildet til mindwtoProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Skeva91Profilbildet til BullseyeProfilbildet til 1randybugga
Profilbildet til Hulder1Profilbildet til Merethe21Profilbildet til virtuveProfilbildet til Natasha93Profilbildet til sabriinaProfilbildet til MeeowProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Dotto81Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Mikkel82

parivest

@parivest
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt parivest:Disse profilene har parivest besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje