Profilbildet til JaNuSProfilbildet til ArousalProfilbildet til slaviProfilbildet til OlavsenProfilbildet til testomanProfilbildet til Latex50Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til sola50Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til AndiiProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til sisunorProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Sir John
Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til akane21Profilbildet til jarlemannProfilbildet til BecksProfilbildet til norseman9Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Mystical34Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til søker sexProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Klara31Profilbildet til På_søkProfilbildet til agderProfilbildet til TearyProfilbildet til Stuker\'n

parivest

@parivest
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt parivest:Disse profilene har parivest besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje