Profilbildet til KWGProfilbildet til sola50Profilbildet til lovebbwProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Jan46Profilbildet til Mass SageProfilbildet til AngelManProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Lissa
Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ingoladProfilbildet til babybooProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Geirern92Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Trappani89Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til MolliProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til latex66Profilbildet til charlotee23Profilbildet til KjellarProfilbildet til Lars80Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til 1randybugga

parivest

@parivest
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt parivest:Disse profilene har parivest besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje