Profilbildet til OsloG21Profilbildet til naitsProfilbildet til SpindelProfilbildet til AndroidProfilbildet til leandroProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Telemann88Profilbildet til TabbeProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til ballderProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til SiljeProfilbildet til lekenergodProfilbildet til baker
Profilbildet til love one anotherProfilbildet til nattroseProfilbildet til Lica89Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Merethe21Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til BullseyeProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til sisunorProfilbildet til kastrdProfilbildet til Shine

parivest

@parivest
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt parivest:Disse profilene har parivest besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje