Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Lill17Profilbildet til buskerudProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til ninatvProfilbildet til Trappani89Profilbildet til LookmeProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til MatteStProfilbildet til EspenProfilbildet til leandroProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til MiaBella
Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til LatexleahProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til bwillyProfilbildet til BottomProfilbildet til orphansProfilbildet til Julie00Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til norseman9Profilbildet til LathamsProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Mossing34Profilbildet til bergenm30Profilbildet til akane21

parivest

@parivest
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt parivest:Disse profilene har parivest besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje