Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til julieProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til CharlesProfilbildet til latino123Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til ElviraProfilbildet til xdresserProfilbildet til jannis25Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til KennethR88Profilbildet til JavhaxProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til AndroidProfilbildet til Manimal
Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Joey77Profilbildet til PussiProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til RixnProfilbildet til testomanProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Cd28Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til AvalonProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Bjorn92

ParLek1

@parlek1
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt ParLek1:Disse profilene har ParLek1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje