Profilbildet til IronheartProfilbildet til InnlandetProfilbildet til KristiansenProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til KWGProfilbildet til AyakachanProfilbildet til MannValdresProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til MidasProfilbildet til akane21Profilbildet til trond`enProfilbildet til Nic94Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ChivasProfilbildet til stianogvicky
Profilbildet til windel999Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til badboy1986Profilbildet til LadyStarProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Mystical34Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til geddimannProfilbildet til *Punky*Profilbildet til KristiansenProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Jan46Profilbildet til HommeProfilbildet til trollmor;)))

ParLek1

@parlek1
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt ParLek1:Disse profilene har ParLek1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje