Profilbildet til godheksaProfilbildet til trond`enProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til ManimalProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til LissaProfilbildet til freezinProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til latexthingProfilbildet til carmellaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til TheMissProfilbildet til Latexfun
Profilbildet til plusSProfilbildet til JM28Profilbildet til bergen89Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Geirern92Profilbildet til qwerty19Profilbildet til MaykieProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til solaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til MusashiProfilbildet til cat68Profilbildet til par_30Profilbildet til trollmor;)))

Biparoppland

@paropplandbi
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Biparoppland:Disse profilene har Biparoppland besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje