Profilbildet til bergenm30Profilbildet til KennethR88Profilbildet til xantippeProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Lica89Profilbildet til Bimann43Profilbildet til BluwProfilbildet til Hilde79Profilbildet til sexworker202Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ManimalProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til JosepProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til RockDude
Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til førdeparetProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Natasha93

Biparoppland

@paropplandbi
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Biparoppland:Disse profilene har Biparoppland besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 31 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 31 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje