Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til JustinProfilbildet til trannyboyProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Mandal37Profilbildet til Lez 40Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Natasha93Profilbildet til GogT1971Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Mr Nilsen
Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til moss73Profilbildet til pvcloveProfilbildet til apeeassProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til BjornchProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til dewill77Profilbildet til CulprateProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Klara31Profilbildet til krsflortProfilbildet til Soffi

Biparoppland

@paropplandbi
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Biparoppland:Disse profilene har Biparoppland besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 4 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 4 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 dag, 11 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje