Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til orro75Profilbildet til xdresserProfilbildet til RonnProfilbildet til harepusenProfilbildet til SimProfilbildet til faithProfilbildet til Torill1979Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til carogirlProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til maritaProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til FrkAurora
Profilbildet til akane21Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til MusashiProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til temptationProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til bergenm30Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til solaProfilbildet til ZeroProfilbildet til Dotto81Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Lenea

Par på cam

@parsjente
aktiv 3 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Par på cam:Disse profilene har Par på cam besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 12 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 12 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje