Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til shinY_Profilbildet til eddi1000Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til orphansProfilbildet til AmpriProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til chipProfilbildet til GoldenProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til ElyProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til fridafridaProfilbildet til SimProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Lenea
Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til petrus1956Profilbildet til NordJente90Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til kaiasoProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til testomanProfilbildet til dewill77

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje