Profilbildet til YongProfilbildet til KongenProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til SarlimeProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til HommeProfilbildet til NallexyProfilbildet til Kalle2Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Slappen72Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til Njord
Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Lill17Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til RuienProfilbildet til bait69Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Linda_25Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til MedusaProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Jone30_svg

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje