Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til LilliMyProfilbildet til hotnoProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til RonnProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til testomanProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til maritaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til jente2011
Profilbildet til NordlandProfilbildet til ScorpionProfilbildet til SiljeProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Linda_25Profilbildet til losamantesProfilbildet til joniProfilbildet til KaisaProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Mass SageProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Hilde79Profilbildet til YongProfilbildet til DrYvilProfilbildet til DjeimiProfilbildet til subtrollet71

Passiv84 oslo

@passiv84
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Passiv84 oslo:Disse profilene har Passiv84 oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje