Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til RixnProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til MartinosloProfilbildet til godheksaProfilbildet til DragongirlProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til MidasProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til Osl38Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til JupiterProfilbildet til Buffy93Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til No StringsProfilbildet til Hulder1Profilbildet til xtrProfilbildet til pitt76Profilbildet til MikeProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Flekka18Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til MissBlackrose

Passiv84 oslo

@passiv84
aktiv 3 uker, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt Passiv84 oslo:Disse profilene har Passiv84 oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje