Profilbildet til FinelineProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til ole322Profilbildet til AngelManProfilbildet til temptationProfilbildet til LeticiaProfilbildet til AsveigProfilbildet til sølProfilbildet til JiJiProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til NataProfilbildet til ReidarProfilbildet til EscobarProfilbildet til Anne72
Profilbildet til ani5Profilbildet til CulprateProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til badboy1986Profilbildet til just myselfProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til MissProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til BjoernProfilbildet til På_søkProfilbildet til LeneaProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til KAAR!!S

Passivg19

@passivg19
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Passivg19:Disse profilene har Passivg19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje