Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Trh1980Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til AinaCdProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Kate WProfilbildet til AlexsProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Matiine123Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til FinelineProfilbildet til jente2011Profilbildet til pierceddick
Profilbildet til JaNuSProfilbildet til ShineProfilbildet til ingoladProfilbildet til IrenProfilbildet til JontassProfilbildet til fridafridaProfilbildet til latino123Profilbildet til dewill77Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til m52aProfilbildet til ShjalomProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til i love boysProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Stuker\'n

Passivg19

@passivg19
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Passivg19:Disse profilene har Passivg19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje