Profilbildet til carogirlProfilbildet til oslokosProfilbildet til charlotee23Profilbildet til MM77Profilbildet til Alexander44Profilbildet til MeeowProfilbildet til AzathothProfilbildet til MartinosloProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til leandroProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til bad666boyProfilbildet til BabyWProfilbildet til Passivg19Profilbildet til superteddProfilbildet til Bergeno
Profilbildet til Joey77Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til maritaProfilbildet til RogermadsProfilbildet til NjordProfilbildet til godsg1Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til sexworker202Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til orro75Profilbildet til GiggSProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til SoffiProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til tina

Passivg19

@passivg19
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Passivg19:Disse profilene har Passivg19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje