Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Latex44Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til EscobarProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til DrYvilProfilbildet til SammiProfilbildet til orro75Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til TordenspydProfilbildet til SpindelProfilbildet til jonas93Profilbildet til sexworker202
Profilbildet til dewill77Profilbildet til mark04Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til TengilProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til No StringsProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til zethProfilbildet til Thea92Profilbildet til godsg1Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til RJProfilbildet til Anettele

Passivg19

@passivg19
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Passivg19:Disse profilene har Passivg19 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje